Asker Culture House a beacon for the community.

Hidden away in a sleepy town just outside of Oslo sits Asker. Surrounded by gentle rolling hills and forest it was time for the centre of town to be revitalised. Link Arkitektur was awarded the challenge to design an integrated culture centre incorporating a library, cinema, gallery and cafe.

Night time exterior of the main facade.

Night time exterior of the main facade.

Day time exterior of main facade

Day time exterior of main facade

Detail of staff terrace

Detail of staff terrace

Main entrance to the library and cinema

Main entrance to the library and cinema

Aerial overview showing contemporary artwork in foreground

Aerial overview showing contemporary artwork in foreground

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: