Da Vinci Studio designed for enterprise learning

This our second shoot for the prestigious architects at Scott Brownrigg. The new 1,800 sqm Da Vinci Studio at the Stevenage Campus will provide 14-19 year old students with a pioneering new approach. Greeted by a smartly presented student sitting at reception and coordinating the daily events it was a refreshing introduction.

Combining enterprise learning and real work the school offers an alternative to classroom based learning. We thought the open plan designs and integrated graphics provided the perfect environment for education.

 

Entrance at dusk

Main entrance to Da Vinci Studio at Dusk

Reception area

Reception area

Entrance atrium

Entrance atrium

Communal area

Communal area

Lecture room

Lecture room

Side view of building showing adjoining structure in the background

Side view of building showing adjoining structure in the background

Detail of wood cladding and glass wall

Detail of wood cladding and glass wall

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: